Βασω Λασκαρακη Μαλλια - Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πιο - Ήταν πριν από περίπου δυο εβδομάδες που η βάσω λασκαράκη εμφανίστηκε στο instagram με νέο, ανανεωμένο hair look.

Η βάσω λασκαράκη το έχει λύσει με ένα απλό κόλπο. Άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της! Η βάσω λασκαράκη υποδέχτηκε το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο!η ηθοποιός βρέθηκε στο κομμωτήριο και αποφάσισε να κάνει την μεγαλύτερη αλλαγή που έχουμε δει . Συγκεκριμένα, τα τελευταία 10 χρόνια την έχουμε δει με πολλά διαφορετικά χρώματα και κουρέματα στα μαλλιά, ενώ φανερή είναι και η αλλαγή στο . Την εμφάνιση της στη μικρή μας οθόνη με ξανθά, μεσαίου μήκους μαλλιά!

Συγκεκριμένα, αποχωρίστηκε τα καστανά μαλλιά της και έγινε ξανθιά! Η Î'άσω Λασκαράκη έβαψε τα
Η Î'άσω Λασκαράκη έβαψε τα from static.fthis.gr
Δείτε το νέο της look (pic). Alterinfo team 14.03.2021 | 18:01. Άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της! Συγκεκριμένα, τα τελευταία 10 χρόνια την έχουμε δει με πολλά διαφορετικά χρώματα και κουρέματα στα μαλλιά, ενώ φανερή είναι και η αλλαγή στο . Μάλιστα, η βάσω λασκαράκη επέλεξε μια απόχρωση που είχε και στο παρελθόν. Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της. Νέο hair look για την ηθοποιό! Συγκεκριμένα, αποχωρίστηκε τα καστανά μαλλιά της και έγινε ξανθιά!

Η βάσω λασκαράκη πόζαρε με το νέο της hair look και μοιράστηκε την εικόνα με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Alterinfo team 14.03.2021 | 18:01. Η αγαπημένη ηθοποιός εντυπωσιάζει με την επιλογή της. Η βάσω λασκαράκη το έχει λύσει με ένα απλό κόλπο. Την εμφάνιση της στη μικρή μας οθόνη με ξανθά, μεσαίου μήκους μαλλιά! Μάλιστα, η βάσω λασκαράκη επέλεξε μια απόχρωση που είχε και στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, τα τελευταία 10 χρόνια την έχουμε δει με πολλά διαφορετικά χρώματα και κουρέματα στα μαλλιά, ενώ φανερή είναι και η αλλαγή στο . Τη βάσω λασκαράκη τη γνωρίσαμε ως ξανθιά στον ρόλο της λουκίας, στην τηλεοπτική σειρά του mega «πολυκατοικία» . Συγκεκριμένα, αποχωρίστηκε τα καστανά μαλλιά της και έγινε ξανθιά! Άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της! Η βάσω λασκαράκη υποδέχτηκε το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο!η ηθοποιός βρέθηκε στο κομμωτήριο και αποφάσισε να κάνει την μεγαλύτερη αλλαγή που έχουμε δει . Ήταν πριν από περίπου δυο εβδομάδες που η βάσω λασκαράκη εμφανίστηκε στο instagram με νέο, ανανεωμένο hair look. Νέο hair look για την ηθοποιό! Η βάσω λασκαράκη πόζαρε με το νέο της hair look και μοιράστηκε την εικόνα με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Τη βάσω λασκαράκη τη γνωρίσαμε ως ξανθιά στον ρόλο της λουκίας, στην τηλεοπτική σειρά του mega «πολυκατοικία» . Συγκεκριμένα, τα τελευταία 10 χρόνια την έχουμε δει με πολλά διαφορετικά χρώματα και κουρέματα στα μαλλιά, ενώ φανερή είναι και η αλλαγή στο . Alterinfo team 14.03.2021 | 18:01. Μάλιστα, η βάσω λασκαράκη επέλεξε μια απόχρωση που είχε και στο παρελθόν. Δείτε το νέο της look (pic).

Η βάσω λασκαράκη πόζαρε με το νέο της hair look και μοιράστηκε την εικόνα με τους διαδικτυακούς της φίλους! Η Î'άσω Λασκαράκη ετοίμασε brunch
Η Î'άσω Λασκαράκη ετοίμασε brunch from www.tlife.gr
Alterinfo team 14.03.2021 | 18:01. Νέο hair look για την ηθοποιό! Συγκεκριμένα, τα τελευταία 10 χρόνια την έχουμε δει με πολλά διαφορετικά χρώματα και κουρέματα στα μαλλιά, ενώ φανερή είναι και η αλλαγή στο . Η βάσω λασκαράκη υποδέχτηκε το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο!η ηθοποιός βρέθηκε στο κομμωτήριο και αποφάσισε να κάνει την μεγαλύτερη αλλαγή που έχουμε δει . Ήταν πριν από περίπου δυο εβδομάδες που η βάσω λασκαράκη εμφανίστηκε στο instagram με νέο, ανανεωμένο hair look. Δείτε το νέο της look (pic). Την εμφάνιση της στη μικρή μας οθόνη με ξανθά, μεσαίου μήκους μαλλιά! Συγκεκριμένα, αποχωρίστηκε τα καστανά μαλλιά της και έγινε ξανθιά!

Την εμφάνιση της στη μικρή μας οθόνη με ξανθά, μεσαίου μήκους μαλλιά!

Η αγαπημένη ηθοποιός εντυπωσιάζει με την επιλογή της. Alterinfo team 14.03.2021 | 18:01. Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της. Συγκεκριμένα, αποχωρίστηκε τα καστανά μαλλιά της και έγινε ξανθιά! Μάλιστα, η βάσω λασκαράκη επέλεξε μια απόχρωση που είχε και στο παρελθόν. Την εμφάνιση της στη μικρή μας οθόνη με ξανθά, μεσαίου μήκους μαλλιά! Η βάσω λασκαράκη πόζαρε με το νέο της hair look και μοιράστηκε την εικόνα με τους διαδικτυακούς της φίλους! Η βάσω λασκαράκη υποδέχτηκε το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο!η ηθοποιός βρέθηκε στο κομμωτήριο και αποφάσισε να κάνει την μεγαλύτερη αλλαγή που έχουμε δει . Δείτε το νέο της look (pic). Νέο hair look για την ηθοποιό! Ήταν πριν από περίπου δυο εβδομάδες που η βάσω λασκαράκη εμφανίστηκε στο instagram με νέο, ανανεωμένο hair look. Η βάσω λασκαράκη το έχει λύσει με ένα απλό κόλπο. Άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της!

Συγκεκριμένα, τα τελευταία 10 χρόνια την έχουμε δει με πολλά διαφορετικά χρώματα και κουρέματα στα μαλλιά, ενώ φανερή είναι και η αλλαγή στο . Η βάσω λασκαράκη το έχει λύσει με ένα απλό κόλπο. Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της. Νέο hair look για την ηθοποιό! Ήταν πριν από περίπου δυο εβδομάδες που η βάσω λασκαράκη εμφανίστηκε στο instagram με νέο, ανανεωμένο hair look.

Η βάσω λασκαράκη το έχει λύσει με ένα απλό κόλπο. Î'άσω Λασκαράκη - Έμιλυ
Î'άσω Λασκαράκη - Έμιλυ from www.tlife.gr
Η βάσω λασκαράκη το έχει λύσει με ένα απλό κόλπο. Συγκεκριμένα, αποχωρίστηκε τα καστανά μαλλιά της και έγινε ξανθιά! Η αγαπημένη ηθοποιός εντυπωσιάζει με την επιλογή της. Alterinfo team 14.03.2021 | 18:01. Δείτε το νέο της look (pic). Την εμφάνιση της στη μικρή μας οθόνη με ξανθά, μεσαίου μήκους μαλλιά! Μάλιστα, η βάσω λασκαράκη επέλεξε μια απόχρωση που είχε και στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, τα τελευταία 10 χρόνια την έχουμε δει με πολλά διαφορετικά χρώματα και κουρέματα στα μαλλιά, ενώ φανερή είναι και η αλλαγή στο .

Συγκεκριμένα, αποχωρίστηκε τα καστανά μαλλιά της και έγινε ξανθιά!

Την εμφάνιση της στη μικρή μας οθόνη με ξανθά, μεσαίου μήκους μαλλιά! Η βάσω λασκαράκη υποδέχτηκε το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο!η ηθοποιός βρέθηκε στο κομμωτήριο και αποφάσισε να κάνει την μεγαλύτερη αλλαγή που έχουμε δει . Δείτε το νέο της look (pic). Ήταν πριν από περίπου δυο εβδομάδες που η βάσω λασκαράκη εμφανίστηκε στο instagram με νέο, ανανεωμένο hair look. Η αγαπημένη ηθοποιός εντυπωσιάζει με την επιλογή της. Συγκεκριμένα, τα τελευταία 10 χρόνια την έχουμε δει με πολλά διαφορετικά χρώματα και κουρέματα στα μαλλιά, ενώ φανερή είναι και η αλλαγή στο . Συγκεκριμένα, αποχωρίστηκε τα καστανά μαλλιά της και έγινε ξανθιά! Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της. Alterinfo team 14.03.2021 | 18:01. Άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της! Η βάσω λασκαράκη το έχει λύσει με ένα απλό κόλπο. Τη βάσω λασκαράκη τη γνωρίσαμε ως ξανθιά στον ρόλο της λουκίας, στην τηλεοπτική σειρά του mega «πολυκατοικία» . Η βάσω λασκαράκη πόζαρε με το νέο της hair look και μοιράστηκε την εικόνα με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Βασω Λασκαρακη Μαλλια - Ο Î"ιάννης Τσιμιτσέλης πιο - Ήταν πριν από περίπου δυο εβδομάδες που η βάσω λασκαράκη εμφανίστηκε στο instagram με νέο, ανανεωμένο hair look.. Η βάσω λασκαράκη πόζαρε με το νέο της hair look και μοιράστηκε την εικόνα με τους διαδικτυακούς της φίλους! Η αγαπημένη ηθοποιός εντυπωσιάζει με την επιλογή της. Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της. Συγκεκριμένα, τα τελευταία 10 χρόνια την έχουμε δει με πολλά διαφορετικά χρώματα και κουρέματα στα μαλλιά, ενώ φανερή είναι και η αλλαγή στο . Την εμφάνιση της στη μικρή μας οθόνη με ξανθά, μεσαίου μήκους μαλλιά!

Alterinfo team 14032021 | 18:01 βασω λασκαρακη. Συγκεκριμένα, τα τελευταία 10 χρόνια την έχουμε δει με πολλά διαφορετικά χρώματα και κουρέματα στα μαλλιά, ενώ φανερή είναι και η αλλαγή στο .